Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie heeft als doel  het instant houden, herstellen of aanzienlijk verbeteren van de lichamelijke gezondheid.

Door leefomstandigheden of ziekten kan (ondanks een goede voeding) een tekort aan vitaminen en mineralen ontstaan, omdat het lichaam niet in staat is de voedingsstoffen op te nemen. Als gevolg daarvan kunnen bijvoorbeeld langdurige vermoeidheid en infecties optreden.

Orthomoleculaire therapie werkt voornamelijk met gezonde voeding en voeding wordt als medicijn ingezet. Daarnaast worden om de balansen in het lichaam te behouden of te herstellen individuele leefstijl- en beweegadviezen gegeven.

De voedingsadviezen en eventuele aanvullingen op de voeding (vitaminen/ mineralen/supplementen) hebben als doel de zelf genezende processen in het lichaam te bevorderen, te ondersteunen en te stimuleren.
Er wordt rekening gehouden met uw individuele wensen en mogelijkheden.

Orthomoleculaire therapie heeft een gunstig effect op je algehele gezondheid, slaapkwaliteit, energieniveau en stemming.

Orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen zijn natuurlijke middelen welke geen bijwerkingen hebben. Voor eventuele interactie met reguliere medicatie of behandelingsmethoden is het belangrijk deze altijd te melden.

Lees meer: www.mbog.nl

Graphic design - Studio MaydayMayday | Website - RemyAmeling.com