Paramedische Natuurgeneeskunde

Paramedische Natuurgeneeskunde

De ( orthomoleculaire) natuurgeneeskunde is gebaseerd op vitaliteit en leven.

Bij de ( orthomoleculaire) natuurgeneeskunde is de eerste stap het herstel van de energietoevoer, waarbij het natuurlijk zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken om de gezondheid te bewerkstelligen. Het immuunsysteem verbetert.

Ziekte blijkt het eerst uit een verstoring van de natuurlijke toevoer van energie, lang voordat fysieke symptomen optreden. Voordat we ziek worden voelen we ons al een tijd lang “niet lekker”.

Versterking en herstel van de energiestofwisseling is de basis van duurzame gezondheid.
Energie is het regelmechanisme van het lichaam.

In onze praktijk werken wij met de volgende therapievormen: Bloesemremedies, Schüßler celzouten, Voedingsadviezen, Complexe Homeopathie, Kruidengeneeskunde Orthomoleculaire therapie en Cranio Sacraal therapie/ Lichaamsgerichte Psychotherapie.

Er kan pas genezing optreden als de energie stroomt. Dit is de basis van herstel, waarbij lichaam en geest  weer in evenwicht komen.

Door de ontspanning die hierdoor ontstaat kan het zenuwstelsel zich herstellen. Vanuit een goede geleiding kunnen lichaam en geest optimaal functioneren en communiceren. De verbeterde energiestroom zorgt voor een afvoer (drainage) van afvalstoffen uit het lichaam. Reinigen en ontgiften is genezen. Een gezonde voeding (lichamelijk en geestelijk) ondersteunt dit proces.
De bewustwording dat het lichaam signalen afgeeft is belangrijk om inzicht te verkrijgen in het klachtenpatroon.

Graphic design - Studio MaydayMayday | Website - RemyAmeling.com