Behandeling

Behandeling

Tijdens de intake krijgt u ruimschoots de gelegenheid om over uw klacht te vertellen. Er zullen u vragen gesteld worden over uiteenlopende aspecten van uw gezondheid zoals slaappatroon, voedingsgewoonten, stoelgang, menstruatie en levensstijl. Vervolgens wordt uw tong bekeken en uw pols gevoeld.

Aan de hand van al deze bevindingen wordt er een diagnose gesteld die informatie geeft over het energetische evenwicht in het lichaam. Het behandelplan wordt opgesteld en met u besproken. Meestal volgt hierna meteen de eerste behandeling.

De behandeling is er op gericht om de natuurlijke energiebalans te herstellen. De behandeling vindt plaats in een rustige omgeving, waar ruimte is voor een gesprek. Er kan ook voor gekozen worden om enige tijd alleen te blijven, eventueel met rustige muziek. 

U wordt behandeld volgens de klassieke Acupunctuur, eventueel kunnen verschillende methoden worden toegevoegd.

De NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) stelt hoge eisen aan zijn leden. Niet alleen is er een verplichting tot nascholing, tevens wordt er veel zorg besteedt aan hygiëne. Zo worden er in onze praktijk uitsluitend steriele wegwerpnaalden gebruikt.

Graphic design - Studio MaydayMayday | Website - RemyAmeling.com